Stichting Present

Jaarverslag 2019 Stichting Present

Klik HIER voor het verslag

Actie Zomerpakket

Dit jaar organiseert Present Hollands Kroon weer Actie Zomerpakket. Een zomerpakket is bedoeld om de zomertijd voor gezinnen die het niet breed hebben, nét een beetje zonniger te maken. Zeker in deze tijden is het fijn om wat extra’s te kunnen uitdelen. Help je mee om de zomer wat zonniger te maken? Meld je nu aan om een zomerpakket samen te stellen.

Je kunt een pakket samenstellen met je gezin, een groep of alleen. Wat je erin kunt doen? Denk aan bonnen voor ijsjes, zomerspeelgoed, leuke tijdschriften, etc. Aanmelden kan tot 24 mei. Medio juni ontvang je de gegevens van het gezin voor wie je het pakket mag samenstellen. Ook ontvang je tips voor het samenstellen en langsbrengen van het pakket. Het is de bedoeling om het pakket vlak voor de zomervakantie (laatste twee weken van juni) bij het gezin langs te brengen. Meer informatie en aanmelden: presenthollandskroon.nl/actie-zomerpakket.

Niet alleen

Stichting Present Hollands Kroon heeft zich aangesloten bij het coronahulpplatform #Nietalleen. Wil jij van betekenis zijn of heb je hulp nodig? Via nietalleen.nl kun je je aanmelden. Met #Nietalleen worden talloze lokale hulpinitiatieven verbonden aan hulpvragers en aan elkaar. De hulpvraag en het hulpaanbod wordt door één van de samenwerkende organisaties opgepakt en doorgestuurd naar een organisatie bij jou in de buurt. Zo helpen we elkaar in deze bijzondere tijd, want je bent Niet alleen.