Samen Koffie drinken

Koffie@desamenstroom.nl op 18 oktober en 1 november

Weet u het nog? We mogen geen koffie aanbieden in de kerk. En we missen met elkaar het gezellig samen koffie drinken na afloop van de kerkdienst. Daarom zijn we een bemiddeling gestart, zodat mensen in hele kleine kring bij iemand thuis kunnen koffiedrinken. De afgelopen maand voor het eerst. Ik mag u melden dat er inderdaad mensen zijn geweest die zijn gaan koffie drinken bij elkaar thuis. En het was enorm gezellig, hoorde ik. En dus gaan we hier in oktober meer door.  Onze makelaar in koffie is Lenie Cardol. Bij haar kunt u zich opgeven. U geeft dan uw naam, adres en telefoonnummer door. En of u alleen bent, of dat u als echtpaar of als huisgenoten samen komt. En of u graag thuis gasten wilt ontvangen, of dat u graag naar iemand toe gaat, of dat dit voor u niet uitmaakt. Lenie houdt alle opgaven bij en op vrijdag geeft ze dan aan u door met wie u, en waar u op zondag koffie drinkt.

Op zondag is het dan eenvoudig. U gaat eerst naar de kerkdienst in de kerk, of u kijkt thuis naar de kerkdienst via internet. En na de kerkdienst gaat u dan koffiedrinken: thuis samen met een gemeentelid, of u gaat naar iemand toe.

We nemen wel de spelregels serieus. Hebt u één of meer van de volgende klachten? Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts of benauwdheid? Dan blijft u thuis. En dan ontvangt u geen gasten. Als u zich al had opgegeven, dan zegt u af. Houdt de anderhalve meter afstand in de gaten. Was voor en na het koffiedrinken uw handen of gebruik een gel. Per adres is het aantal deelnemers beperkt. Woont u alleen? Dan kunt u bij u thuis één, maximaal twee gasten ontvangen. Woont u samen met uw (huwelijks-)partner? Dan kunt u samen hooguit één gast of een ander stel ontvangen.

Hoe geeft u zich op? Via de email: koffie@desamenstroom.nl Wanneer u geen email hebt, mag het ook per telefoon: u kunt bellen op telefoonnummer: 06 10 30 13 24 op woensdag tussen 16:00 en 17:00 uur.

We stellen voor om in de komende periode koffie te drinken op zondag 18 oktober en op 1 november. Geeft u zich voor woensdagavond op? Dan hoort u op vrijdag terug van Lenie.

 

Kerkdienst

opgeven per mail

koffie@de samenstroom.nl

opgeven per telefoon

06 10 30 13 24

u hoort terug op

18 oktober

voor woensdag 14 oktober om 17:00 uur

woensdag 14 oktober tussen 16:00 en 17:00 uur

vrijdag 16 oktober

1 november

voor woensdag 28 oktober om 17:00 uur

woensdag 28 oktober tussen 16:00 en 17:00 uur

vrijdag 30 oktober

Ds. Willemien Lammers
Protestantse Gemeente Wieringerwerf – Kreileroord

Blauwebalg 2
1771 HL Wieringerwerf